NVSHA cursussen

Iedere onderwijsmodule is gekoppeld aan een opleidingsjaar van de AIOS en sluit aan bij het kennisniveau van dat jaar. Om die reden wordt deelname aan de modules verplicht gesteld in het desbetreffende opleidingsjaar. Iedere module dient met positief resultaat te worden afgesloten; alle zeven modules dienen te zijn behaald om de opleiding tot SEH-artsKNMG te kunnen afronden.

De AIOS dient tijdens alle modules volledig aanwezig te zijn. Tijdens de onderwijsmodules wordt van de AIOS een actieve participatie verwacht en voor alle modules gelden voorbereidingsverplichtingen. Deze voorbereiding verschilt per onderwijsmodule. Een aantal onderwijsmodules vereisen het maken van een pre-toets, voordat aan de module mag worden deelgenomen. Enkele andere modules vereisen het inleveren van een opdracht waarvoor een deadline door de moduledocent wordt bepaald. De meerderheid van de onderwijsmodules wordt afgesloten met een schriftelijk of een praktisch examen. De AIOS is verplicht aan dit examen deel te nemen en dit met goed resultaat af te leggen.

Opleidingsjaar 1: Wetenschap en Spoedechografie

Opleidingsjaar 2: Toxicologie en Juridische Kaders

Opleidingsjaar 3: Management, Opgeschaalde Zorg en PSA

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Gebruik dan de zoekfunctie bovenaan de pagina of neem telefonisch contact op: 0318-693501.
 

Medisch Simulatiecentrum

Maatwerk voor medische trainingen in o.a. IC en OK setting.
 

Congres- en cursusorganisatie

Het verbinden van expertise leidt tot grotere prestaties.
 

Verenigingsmanagement

Van bestuursondersteuning tot financiële- en ledenadministratie.
 

Interactieve diensten

Interactie krijgt een geheel nieuwe betekenis...